Hjem > Artikkel

Kjøp eller leie

banktminal.no er en autorisert forhandler for Verifone, Nets og Bambora med mange års erfaring fra bransjen. Siden 2007 har vi levert bankterminaler til en rekke ulike bransjer og næringer og har opparbeidet oss erfaring med å finne riktig terminal etter ditt behov. Vi har terminaler som passer for de fleste. Hos oss kan du både kjøpe og lease terminaler.

Vi har valgt å samarbeide med tre aktører som alle har unike produkter

Nets som største aktør i Norge kan integreres med svært mange kassesystemer og har raske pålitelige terminaler fra Ingenico. Nets kan også tilfredsstille kunder med høye krav til service, med inntil 4 timers responstid.

Verifone er nest størst og kan også integreres med svært mange systemer. De er de eneste som kan tilby kassefunksjon innebygget i terminalen for mindre bedrifter som ikke trenger eget kasseapparat.

Bambora er en utfordrer i det norske markedet og tilbyr samme type terminaler som Nets men har en egen rask og unik programvare. Bambora er de eneste som tilbyr kommunikasjon som fungerer i alle mobilnett. Også i resten av Europa. Til en fast lav pris. Mobildekning er med andre ord ingen utfordring.

Uansett hvilken leverandør du velger når du skal kjøpe eller leie en bankterminal vil det være løpende kostnader for å ha terminalen i drift. Ikke alle leverandører forteller deg om de ulike kostnadene. Vi ønsker at våre kunder skal slippe slike overraskelser så her viser vi deg hva det koster å ha i drift en terminal levert av oss. Her viser vi deg hva det koster

Ta kontakt uansett om du har terminal eller lurer på om du skal skaffe deg en. kanskje kan du spare penger på å bytte til oss? Flere av våre kunder har spart flere tusen kroner pr år etter at vi byttet ut deres gamle løsning.Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut