Hva koster det å ha en bankterminal?

Uansett hvilken leverandør du velger når du skal kjøpe eller leie en bankterminal vil det være løpende kostnader for å ha terminalen i drift. Ikke alle leverandører forteller deg om de ulike kostnadene. Vi ønsker at våre kunder skal slippe slike overraskelser så her viser vi deg hvilke kostnader du får ved å benytte en terminal levert av oss. Tilbud fra oss vil vise pris pr element og totaltpris pr mnd for terminalen fra den aktuelle leverandøren, Nets, Verifone eller Bambora.

Brukerstedsavtale med bank

En brukerstedsavtale i banken din koster ca kr 130,00 pr måned. Du belastes ca kr 0,20 pr transaksjon på terminalen. Etablering av brukerstedsavtale kr 500,00. Pris kan variere noe fra bank til bank. Omkostningene belastes oppgjørskontoen din i banken.

Kommunikasjon

For terminaler som kommuniserer via mobilnettet
Du trenger et mobilt dataabonnement. Du kan benytte et dataabonnement (SIM-kort) du allerede har eller vi kan tilby Telenor M2M Total abonnement eller NetCom Mobil betalingsaksess. Bambora kan som eneste leverandør tilby Bambora Wireless abonnement. Terminalen kan da benyttes på alle mobilnett til fast pris og kan benyttes i hele Europa uten ekstra kostander. Dette er ideelt for de som har kunder på tvers av landegrenser.

For stasjonære terminaler som kommuniserer via bredbånd
Den eksisterende bredbåndsforbindelsen din kan benyttes. Det er obligatorisk med en tjeneste som sikrer en kryptert forbindelse fra terminal som benytter bredbånd, såkalt VPN/betalingsaksess. Ta kontakt dersom du ikke har bredbånd så gir vi deg et godt tilbud. Vi leverer VDSL, fiber, mobilt bredbånd fra Telenor, Telia og ICE. Du velger det som passer best der befinner deg.

Programvarelisens

Gir rett til bruk og oppdateringer av programvaren i bankterminalen. Du får også hjelp 24 timer i døgnet.

Serviceavtale (valgfri)

Serviceavtale sikrer hjelp dersom feil på terminalen skulle oppstå. Tegning av serviceavtale innebærer at leverandør forplikter seg til å sende utbytteutstyr innen 24 timer regnet fra første virkedag etter mottatt feilmelding dersom feil på utstyr skulle oppstå. Dermed slipper du å være for lenge uten terminal. Etablering kr 0,00 dersom du bestiller det samtidig som terminalen. Vi anbefaler alle kunder å tegne denne avtalen for å slippe å være uten terminal i de ukene det tar å få den reparert.

På-stedet Service

Nets
Nets kan tilby på-stedet service for de som har behov for raskest mulig hjelp og ikke kan være uten terminal en periode. Du kan velge mellom 12 eller 4 timers responstid.

Verifone
Verifone kan tilby på-stedet service for de som har behov for raskest mulig hjelp og ikke kan være uten terminal en kortere periode. 12 timers responstid.

Kredittkortavtale (valgfri)

Ønsker du å kunne ta i mot betaling med kredittkort (VISA, Mastercard) i tillegg til ordinære bankkort merket med Bankaxept må du tegne en avtale med en kredittkortinnløser. Dersom du er ny kunde vil du alltid motta et skriftlig tilbud fra vår partner Elavon som du kan fylle ut og returnere for å komme i gang.

En standard kredittkortavtale koster kr 90,00 pr måned. Det belastes 1,99 % av kjøpesum når kredittkort benyttes. Etablering av kreditkortavtale koster kr 0,00 hos Elavon. Faktureres fra / belastes oppgjør fra Elavon. Du vil få en bedre pris dersom du har flere terminaler og / eller et høyt antall kredittkort- transaksjoner.

Andre valgfrie tilleggstjenester

Kostnader for tilleggstjenester som Paypoint innebygget kassefunksjonalitet, pay@Table eller Paypoint Connect integrasjon , multiterminal (flere brukere på samme terminal), Web-basert rapport vil være spesifisert i tilbud du mottar fra oss.
 
Alle priser er eksklusive MVA. Med forbehold om endringer. Vi er opptatt av at du skal vite hva det koster. Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom det er noe du lurer på.

Opps, fant ikke skjemaet.

Kontakt