Problemer med utstyr levert av oss?

Før du velger å sende en feilmelding til oss kan det være lurt gå gjennom denne sjekklisten. Svært ofte kan dette løse problemene du opplever. 

OBS! Denne tjenesten er kun tilgjengelig for kunder av bankterminal.no. Dersom du har terminal kjøpt fra annen forhandler ta kontakt med denne eller kundeservice:
Verifone 81502200 
Nets 08989
Bambora 21939590

Har du forsøkt å slå av og på terminalen?

Du har sikkert opplevd å måtte slå av og på pcen eller mobiltelefonen din når ting låser seg eller ikke fungerer slik det skal. Slik er det med bankterminaler også. Noen ganger må den startes på nytt. Forsøk å slå av og på terminalen. Ta av batteri eller trekk ut strømkontakten dersom den ikke har batteridrift.

Er alt i orden med tilkobling/abonnement?

Bredbånd: Om du har bredbånd bør du sjekke om andre ting som krever internett-tilgang fungerer som det skal .Fungerer internett på datamaskinene tilknyttet nettverket? Slå av og på modem/router fra operatør, om du har WLAN-tilkobling, slå av og på den trådløse routeren du er koblet til.

Mobilabonnement: Har du mobilabonnement bør du kontakte kundeservice hos operatøren du benytter. De vil kunne fortelle om alt er i orden med ditt abonnement.
Telenor kundeservice: 05000
Telia kundeservice: 05051

Fyll ut skjemaet under for å sende en feilmelding eller ring oss på 40633333.

Gi oss mest mulig info, så hjelper vi deg:

Kontakt